Sék it Pisti!

Két unatkozó embör mindennapjai és problémái.

Surmó twitter

Látogatos az állatorvoshoz második felvonás

Christer Bowers 2010.09.04. 17:31

Ma Tádé megint az állatorvosi rendelőben tett látogatást.Persze nem egyedül... Kiderült mi a baja, Microsporum canis, egy általában macskákat és kutyákat megtámadó gombafaj.
Megint kapott egy "Gyógykezelés kisrágcsálóknak" injekciót(most nagyobb tűvel...az orvost nem nagyon érdekelte,hogy az ő méretéhez ez nem illik...) és lekezelték a hátsóját. Persze végig nekem kellett fognom,még akkor is amikor lenyírták a szőrét. Merthogy egy kicsit megfodrászolták szerencsétlen állatot.
Kaptam 2ml Imaverol oldatot,amivel le kell kezelnem a majdnem kopasz hátát jövőhéten és az azutáni héten is. Ha nem gyógyul meg akkor vissza kell menni az orvoshoz. Jelenleg nincs itthon semmi zöldség/gyümölcs úgyhogy csak friss,hideg vízzel és egy marék száraz kajával tudtam kiengesztelni... Mellesleg amíg meg nem gyógyul addig nem kaphat forgácsot alomnak,hanem papírtörlőt kell darabokra tépkedni és a macskaalomra szórni.
Képek:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sverige-troll.blog.hu/api/trackback/id/tr242271428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása