Sék it Pisti!

Két unatkozó embör mindennapjai és problémái.

Surmó twitter

Elmélkedés az osztálykirándulásról...(2. rész)

gabo09 2010.06.12. 00:00

 

Kicsit megkésve de végre folytatom kis regényemet az e heti osztálykirándulásról. Talán a számomra legemlékezetesebb részről fogok beszámolni az este/éjszakáról. Na akkor ott tartottam hogy megérkeztünk a szállásra és elfoglaltuk a házakat. Összesen 3 házat kaptunk, azaz 5 szobát. Az egyik házba lakott 6 fiú a másikba 4 lány és 5 lány az utolsóba laktunk mi 5-n (A képen ott a házunk).



A beköltözés nem ment zökkenés mentesen. Mindenki a "csöpi" gabonapelyhemért feljött a teraszra és evett ami tök jó volt. Egyik osztálytársunknak elvonási tünetei voltak és a ház alól szedett száraz fűből és némi újságpapírból "hebrákos" szivart sodort és elszívta.

 

Ezután vacsora következett majd látogatás a siroki várba amiről most lusta vagyok belinkelni képet. A várban találtunk egy-két "medve ásta" alagutat amik sötétebbek volt mint Kiszel Tünde. Amikor visszatértünk a kirándulásról már este volt ,talán olyan 9 óra lehetett. Elmentünk lezuhanyozni majd (majdnem) mindenki a tábortűz mellet ült. Negyed egykor beparancsoltak bennünket a házakba ám ez a tilalom nem tartott sokáig. Mivel bent lehetetlen volt aludni kiültünk az egyik osztálytársammal a teraszra és a székben aludtunk el (nem sokat de aludtunk). Persze megint beküldtek bennünket. Ekkor lehetett úgy 1 óra. Bent megint beszélgettünk majd 2-n kiszöktek a házból. Mi 3-n dobáltuk a velünk szemben lévő ház tetejét mogyoróval amit csak a felső szinten hallottak. Amikor visszatértek a szökevények már lehetett már 2 óra . Ekkor megint hülyültek és megint a teraszon aludtunk. Már kezdett világosodni mikor bementünk a teraszról mert finoman szólva is "szabott" hideg volt. Ekkor még úgy negyed ötig fent voltunk aztán aludtunk kemény 2 és 3/4 órát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sverige-troll.blog.hu/api/trackback/id/tr712255291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása