Sék it Pisti!

Két unatkozó embör mindennapjai és problémái.

Surmó twitter

Videójáték ötleteim

gabo09 2010.08.27. 15:01

Gyerekkorom óta az a vágyam hogy készítsek egy saját videójátékot, megosztom veletek eddigi ötleteimet.

God of Whore

A zseniális God of War után szabadon...a játék főhőse Krétoszka aki egy kezdő stirci. A cucc egy olyan időben játszódik amikor még a Földet 12 nagy régióra bontották, mindegyiknek volt egy vezető stricije és a 12 strici fölött a FőStrici uralkodott. Namár most Krétoszkának csak egy ribanca volt és azt is odaígérte Ánusznak a Dél-keleti régió vezetőstricijének. Krétoszkát azonban alaposan át/megbaszta Ánusz ezért bemérgett és legyilkolta a teljes fhámiliát így ő lesz a vezérstrici. Krétoszka azonban kivívta a főstirci ,Zusz haragját (azt nem tudni mivel) ezért kitaszította őt a vezetőstricik közül, ám Krétoszka bosszút forral.

Assassin's Greed

Főhősünk Ezio Auditore da Firenzének az unokájának a fiának a lányának a férjének a fia. A neve pedig Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu (továbbiakban Tau) ami egy létező dombnak is a neve. A történet a jelenkorban játszodik Tau pedig egy raj afromagyar kisfiú akinek szüleit lelövi a máffiá. Tau bosszút esküszik ezért el is készíti saját fegyvereit. A fiú kezéből gombnyomásra egy nigger kés bújik elő ,ez teszi lehetővé a kocsmai verekedésekben a túl élést. Ezenkívűl talál egy szamuraj kardot is a mélytelepen innen pedig nincs megállás megy a gyilok.

Ennyi lenne a két videójáték tervem, majd ha eszembe jut valami még írok, tsősztök!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sverige-troll.blog.hu/api/trackback/id/tr542252221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása