Sék it Pisti!

Két unatkozó embör mindennapjai és problémái.

Surmó twitter

Az iskoláról,így,hogy ma egy hete már elkezdődött....

Christer Bowers 2010.09.08. 17:53

 Az évnyitó funtásztikus volt. Beültünk az osztályba és az igazgató a sulirádión keresztül mondott egy 15 perces beszédet... Aztán tartottunk 3 ofő órát,megkaptuk a könyveinket és mindenki rohant haza kipihenni a napot(a legtöbben elég messziről járunk be...). Kivéve egy csajt,akit már a gólyatáborban elkönyveltem hülye picsának. Ő mekibe akart menni az egész osztállyal... néhány szerencsétlen "elmegyek-mert-kedvesnek-tetem-magam" meg néhány fajtájabeli birka el is ment. Mi,normális emberek pedig futottunk le a metróhoz és imádkoztunk,hogy legalább 1 járművön le tudjunk ülni.
 A második napon csak a második órára kellet bemennünk,mert az első mindenkinek ofő volt,de a mi ofőnk könyvet osztott. A második óra latin volt. Megismerkedtünk a tanárnővel,ő pedig megismertetett minket a tananyaggal( elmondta,hogy nem csak a nyelvet,hanem a római kultúrát is tanulni fogjuk). A harmadik óra kémia lett volna,de azt az ofőnk tanítja úgyhogy a biosz tanárnő jött be helyette. Rövid bemutatkozás után elkezdtük azt a témát ami szerintem az egyik legérdekesebb része a biológiának. Elkezdtük tanulni a föld történetét az "ősrobbanástól"! Házinak egy kellemes vázlatírást kaptunk az "Abszolút és relatív életkritérimok" témából. A negyedik óra matek volt,amit az igazgató úr tart a természettudomány tagozatosoknak(ezentúl TT-nek rövidítem,mert mindenki tétések-nek hív minket). Egy kis bemutatkozást követően a tanárúr 20 perccel az óra vége előtt lelépett. Átmentünk az énekteremhez. Vártunk... jött a másik felünk,az "informatikusok". Kicsöngettek. Már eléggé unatkoztunk amikor egyszercsak megszólalt a jól ismert "FÁÁÁÁÁÁJŐŐŐŐŐŐR!!!!"... 5 kör futás,aki végzett vele vagy nem akart futni annak bizonytalan mennyiségű guggolás... Több is lett volna,de a nagyszünet fele(12 perc) azzal telt,hogy minden gólyát kirángassanak az épületből,és,hogy elhallgattassák őket. Ezután jött az énekóra. Kijelentem most,hogy ezt fogom a legjobban utálni. Csoportos éneklés...népdalok..zenetörténelem... kit érdekel ez?
 Harmadik nap elmentünk kirándulni,egy jó hosszú túrár...
 Hétvégén itthon voltam és örültem,hogy nem kell megmozdulnom...kivéve vasárnap amikor basszgitár órára mentem.
 Hétfőn dupla irodalommal kezdtünk,a tanárnő nagyon szimpatikus ember. Nem arra kiváncsi ami a könyvben van hanem a saját véleményünkre. Az általánosos magyartanárom pont az ellenkezője volt. Ha valakinek nem tetszett az a könyv/vers amire ő 10 percen keresztül extázisban mondta,hogy zseniális,akkor az az ember egy műveletlen,buta fasz volt. Ő leszarta a véleményünket,leszarta,hogy nekünk is van ízlésünk. Ami világirodalom meg ami neki tetszik az könyv,minden más szar... de S. tanárnő teljesen más! Házinak azt adta,hogy fejtsük ki a véleményünket az órán felolvasott novella végéről,és keressünk definíciót a művész,művészet,műlakotás szavakra. Azt kellett leírni a füzetbe amivel egyetértettünk.Pont.Ennyit az irodalomról. Földrajz, A. tanárnő egy kicsit szigorú,de ő is nagyon jó arc úgy általában. Az első óra itt is ismerkedéssel telt. Biológia. Folytattuk az előző órán elkezdett vázlatot.

Elfogyott az erőm...megyek tévézni...innen folytatom...valamikor....
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sverige-troll.blog.hu/api/trackback/id/tr492280861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása